maandag 5 augustus 2013

Maanden, weken, nee pas sinds enkele dagen hebben we er naar uitgekeken want "last minute" hebben we besloten om dit jaar toch nog even te kamperen. Wordt het Spanje, neh, bin there, seen it, done it," lo siento espagnol" Wordt het Frankrijk? neh, mooiste deel van Frankrijk al gezien, "France, je suis dèsolé" We gaan naar Rockanje! Nog nooit geweest, nog nooit gezien, niets gedaan! Iedereen die we het vooraf vertellen vindt het geweldig, want "het is er zo mooi" Oke, bestemming gevonden............
Maandag 5 augustus 2013 vertrokken, eerst gaat zoon 1, alias Daan, met zijn vriendengroep naar Oosterhout in Brabant. De stemming onder de jongens is opperbest want de voorpret doet veel goeds vermoeden.
Als Daan weg is nemen we afscheid van Freya want die gaat de komende dagen voor onze kater "Mazzel" zorgen. Mazzel doet geen moeite om even een kopje te geven want het is gewoon te warm. Alles gepakt en met onze "leendochter" Lieke D uut G gaat het vol goede moed richting Rockanje. In Nederland............. het zijn er niet veel, slechts één iemand vroeg me te vertellen bij welke grote plaats Rockanje lag en toen ik Rotterdam ehhh Den Haag zei merkte hij quasi nonchalant op "In nederland???" Yep topologie is een vak...... en sinds TomTom weten we steeds minder over onze route en omgeving.
Het zat even tegen onderweg, een vreselijk ongeval op de A15 en op de A12 werden we al gewaarschuwd dat de A15 bij Deil geblokkeerd was. Omleidingsroute via Den Bosch. Netjes de bordjes gevolgd en als je dan bij Ben Bosch weer voor een afgesloten oprit komt denk je `ja verkeersleiding is ook een vak` #rws "!#42=::!_(%%&!!!!
Maar goed via wat b- c- en misschien ook wel d-weggetjes naar Vuren en via 5 km file naar de A15, van daaruit gaat het tempo er weer in en bereiken we ongeveer een uur later dan gepland onze bestemming.
Tent opzetten, ja, vouwwagentje staat in no time. Inloopkast en bijzettentje voor Penny en Lieke staan eveneens on not time. Dan momentje 1, Lieke zegt "ik heb een kinder luchtbed" tja, toch meer even de doos raadplegen, al snel klinkt er gelach uit de tent, het luchtbed is nog dubbelgevouwen................... mweh mweh mweh mweh mwehhhhhhhhh.........

Lieke volop bezig met de tent!! Gaat goed!!
Ach, komt allemaal goed, we zijn bezweet en hongerig dus iedereen gaat snel douchen en dan hebben we een tafeltje in het  restaurant van de camping. Al eerder schreef ik in de blogspot http://erikspronk.blogspot.nl dat campingrestaurants "een moeilijke kwestie zijn" en dat daar ook uitzonderingen op zijn, nou hier hebben we weer een uitzondering! Heerlijk gegeten met z'n vieren.

Na het eten is de gang er uit. De meiden willen nog even bij de disco op de camping kijken maar het komt er niet echt van. Op dit moment zitten ze onder het luifel te pesten. Het dondert en het bliksemt en het regent........ tja, ook dat is kamperen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten